Zonwering is de verzamelnaam van allerlei constructies die de overlast van zonlicht en warmte ten gevolge van zonlicht moeten tegen gaan.

Bij Scholma woonflair vindt u binnenzonwering van de merken : Verosol, Lifestyle interior en Luxaflex

Verosol zonwering is te leveren als plissé,- rol,-  en paneelgordijnen, verticale gordijn jaloezieën en als traditionele geplooide gordijnen.
In verschillende transparanties (van ultra transparant tot verduisterend) en is zowel met hand,- als elektrische bediening leverbaar.
Meer informatie over Verosol zonwering vindt u op de site van Verosol of bij ons in de winkel. Wij vertellen u er graag meer over.

 

De Lifestyle interior binnenzonwering bestaat uit een prachtige collectie  rolgordijnen, aluminium en houten jaloezieën, plissé en duo shades. Met oog voor detail en een stijlvolle afwerking.

 

Alle producten van Luxaflex ® worden op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Naast de traditionele jaloezieën biedt Luxaflex ook een ruim assortiment in rolgordijnen, plissés en duettes, vouwgordijen
verticale gordijn jaloezieën, silhouettes, facettes, horren en dakraam producten. Veel van de producten kunt u bekijken in onze winkel.