De behaaglijke luxe van een wollen tapijt  – inspired by nature

Het verhaal achter Tretford tapijt
Tretford maakt hoogwaardige vloerbedekking met natuurlijke grondstoffen en gerecyclede materialen. Geitenhaar, scheerwol, jute en econyl behoren bovendien tot de minst belastbare grondstoffen in de tapijtindustrie. Goed voor lichaam en geest.

Respect voor mens en dier
Kwaliteit voor het leven

Oneindig veel mogelijkheden in kleur en patronen
voor meer inspiratie en de site van Tretford – klik hier

Wie kent niet het gevoel van thuiskomen, je schoenen uitgooien en dan heerlijk op je blote voeten door het huis lopen. Of op een koude regenachtige dag even languit op de grond voor de open haard. Met tapijt en dan vooral een wollen tapijt is dat heerlijk comfortabel. En omdat tapijt ook nog goed isoleert kan de thermostaat een graadje lager en zo bespaard u ook nog energie en geld.
Een wollen tapijt behoud lange tijd een mooi uiterlijk en is onderhoudsvriendelijk.

 

Wij zijn Desso Home specialist in Haren

Desso Home levert al bijna 80 jaar kwaliteit en heeft in die tijd een uitstekende reputatie opgebouwd. In onze winkel aan het Raadhuisplein 18 te Haren, kunt u de hele collectie tapijten van Desso, Parade en Bonaparte bekijken en voelen. Door de voortdurende ontwikkeling van tapijtgarens worden de collecties regelmatig aangevuld met nieuwe items en producten. Zo kunt ook u uw woon,- of slaapkamer, trap of gang of zelfs de zolderverdieping voorzien van en trendy, sfeervol en behaaglijke vloerbedekking.
En natuurlijk worden alle tapijten door onze eigen mensen met zorg voor u geïnstalleerd.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze winkel!

U kunt hier de verschillende mogelijkheden bekijken op de microsite van Desso 

Interfloor tapijten en vinyl – mensen willen kiezen

 

 

 

 

Wat is belangrijk bij het samenstellen van collecties? Een stijlvolle en eigentijdse vloer die bij u past.  Kijken en luisteren naar de consument en professionele gebruiker. Daarom vindt u in de collecties van Interfloor honderden soorten tapijt en vinyl voor minstens zoveel toepassingen.

Zacht tapijt voor moeders. Voordelig tapijt voor starters. Duurzaam tapijt voor ondernemers. Vele niet van echt te onderscheiden hout, tegel, marmer en linoleum dessins in PVC vinyl. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en materialen, en leverbaar in talloze kleuren en dessins.

De stoere en trendy uitstraling van een polyamide tapijt

Tapijt sluit naadloos aan bij het comfortabele wonen van nu. De materialen zijn voelbaar zacht, warm en comfortabel; de kleuren en structuren verrassend modern.
Tapijt zorgt bovendien voor een mooi geluid. Dankzij de losse pool zorgt tapijt voor een uitstekende geluidsisolatie en wordt de nagalm tijd van geluid aanzienlijk verkort.
Naast het creëren van een moderne en mooie vloer zorgt het tapijt Airmaster van Desso ook nog voor een verbeterde lucht kwaliteit in uw huis. Bij de Airmaster is de fijnstofconcentratie in de lucht tot acht keer lager dan bij een harde vloer en tot vier keer lager dan bij een standaard tapijt (onafhankelijk onderzoek van GUI*)

 

 De natuurlijke schoonheid van sisal en kokos tapijt

 

De vezel, afkomstig van de Agave cactus,  is genoemd naar het Mexicaanse havenstadje Sisal, vanwaaruit de meeste sisal werd geëxporteerd.  Sisal vloerbedekking is zeer sterk en slijtvast. Sisal heeft bovendien een vocht regulerende werking waardoor het van nature antistatisch is. Bovendien zorgt sisal voor minder huisstofmijt in de woning waardoor allergische reacties gereduceerd worden. Sisal is geluiddempend en isolerend.

Het belangrijkste voordeel van Sisal, kokos, bamboe, zeegras en kokos tapijten is hun bijzonder natuurlijke uitstraling. Het belangrijkste nadeel is de grofheid van de vezel waardoor het ruw aanvoelt.
voor de site van Cunera – klik hier