De behaaglijke luxe van een wollen tapijt  – inspired by nature

Het verhaal achter Tretford tapijt
Tretford maakt hoogwaardige vloerbedekking met natuurlijke grondstoffen en gerecyclede materialen. Geitenhaar, scheerwol, jute en econyl behoren bovendien tot de minst belastbare grondstoffen in de tapijtindustrie. Goed voor lichaam en geest.

Respect voor mens en dier / Kwaliteit voor het leven

Oneindig veel mogelijkheden in kleur en patronen
voor meer inspiratie en de site van Tretford – klik hier

Wie kent niet het gevoel van thuiskomen, je schoenen uitgooien en dan heerlijk op je blote voeten door het huis lopen. Of op een koude regenachtige dag even languit op de grond voor de open haard. Met tapijt en dan vooral een wollen tapijt is dat heerlijk comfortabel. En omdat tapijt ook nog goed isoleert kan de thermostaat een graadje lager en zo bespaard u ook nog energie en geld.
Een wollen tapijt behoud lange tijd een mooi uiterlijk en is onderhoudsvriendelijk.

Wij zijn Desso Home specialist in Haren

Desso Home levert al bijna 80 jaar kwaliteit en heeft in die tijd een uitstekende reputatie opgebouwd. In onze winkel aan het Raadhuisplein 18 te Haren, kunt u de hele collectie tapijten van Desso, Parade en Bonaparte bekijken en voelen.  klik hier voor de site

Door de voortdurende ontwikkeling van tapijtgarens worden de collecties regelmatig aangevuld met nieuwe items en producten. Zo kunt ook u uw woon,- of slaapkamer, trap of gang of zelfs de zolderverdieping voorzien van en trendy, sfeervol en behaaglijke vloerbedekking.
En natuurlijk worden alle tapijten door onze eigen mensen met zorg voor u geïnstalleerd.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze winkel!

 

Interfloor tapijten en vinyl – voor mensen die willen kiezen 

Wat is belangrijk bij het samenstellen van collecties? Een stijlvolle en eigentijdse vloer die bij u past.  Kijken en luisteren naar de consument en professionele gebruiker. Daarom vindt u in de collecties van Interfloor honderden soorten tapijt en vinyl voor minstens zoveel toepassingen.

Zacht tapijt voor moeders. Voordelig tapijt voor starters. Duurzaam tapijt voor ondernemers. Vele niet van echt te onderscheiden hout, tegel, marmer en linoleum dessins in PVC vinyl. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en materialen, en leverbaar in talloze kleuren en dessins.

voor de site van Interfloor : klik hier

 De natuurlijke schoonheid van Cunera  sisal en kokos en wollen tapijten

 

De vezel, afkomstig van de Agave cactus,  is genoemd naar het Mexicaanse havenstadje Sisal, vanwaaruit de meeste sisal werd geëxporteerd.  Sisal vloerbedekking is zeer sterk en slijtvast. Sisal heeft bovendien een vocht regulerende werking waardoor het van nature antistatisch is. Bovendien zorgt sisal voor minder huisstofmijt in de woning waardoor allergische reacties gereduceerd worden. Sisal is geluiddempend en isolerend.

Het belangrijkste voordeel van Sisal, kokos, bamboe, zeegras en kokos tapijten is hun bijzonder natuurlijke uitstraling. Het belangrijkste nadeel is de grofheid van de vezel waardoor het ruw aanvoelt.
voor de site van Cunera – klik hier