Linoleum
is een slijtvaste vloerbedekking van enkele millimeters dik. Het is een natuurproduct zonder verende eigenschappen en heeft een grote indruk vastheid. Het heeft als voornaamste bestanddeel lijnzaadolie en als aanvulling daarop kurk of houtmeel en hars op een rug van jute.

Vinyl
vloeren zijn gemakkelijk, duurzaam, comfortabel en mooi. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud. Duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie. Comfortabel dankzij de veerkracht en de warme uitstraling. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Dat maakt Novilon vinyl een vloer die alles heeft.

PVC
De Beautifloor PVC Design vloeren zijn dankzij een combinatie van trendsettende, foto realistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken toonaangevend binnen  dit vloerensegment. Beautifloor PVC Design vloeren zijn uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming- en vloerkoeling systemen

PVC klik vloer
De Beautifloor klik vinylvloeren zijn comfortabel, geluid reducerend en zeer geschikt voor mensen met een allergie. Door de prachtige houtdessins, voorzien van een houtnerf structuur, is het net alsof u een houten parketvloer in uw woning heeft liggen.

Laminaat
De laminaat vloeren zijn door hun clickverbinding eenvoudig zelf te leggen. De collectie van Beautifloor heeft in totaal maar liefst 32 aantrekkelijke, en Quickstep zelfs 175 actuele decors. Hierdoor is er altijd een laminaatvloer te vinden die past bij uw persoonlijke woonstijl.

Forbo