Perfection In Every Detail

Dit zijn de Shutters van Blend Window Fashion

Blend® Window Fashion is specialist in diverse soorten houten raamdecoratie. Het assortiment bestaat uit maatwerk shutters en houten jaloezieën. Deze zijn leverbaar in diverse houtsoorten en uitvoeringen.

Blend® is nauw betrokken bij het productieproces van shutters. Van FSC hout tot kwalitatief hoogwaardig product. Dit proces bestaat onder andere uit het drogen van duurzaam hout en het verwerken van het hout.

De collectie houten jaloezieën is zo samengesteld dat u de beste kwaliteit geleverd krijgt.

De collectie houten jaloezieën en shutters van Blend® zijn prachtig vormgegeven, van uitmuntende kwaliteit en bieden in vrijwel iedere situatie een passende oplossing.

klik hier voor de site van BEND WINDOW FASHION

 

 

Verschillende houtsoorten
De Blend® houten jaloezieën worden op maat geproduceerd in een houtsoort, kleur en afwerking naar wens. De houten jaloezieën zijn geschikt voor ramen in allerlei groottes. De collectie horizontale jaloezieën is uitgebreid en naar wens te personaliseren. De garantie op de Blend® jaloezieën is 2 jaar.

Ontzettend veel mogelijkheden!

De Blend® houten jaloezieën kan men samenstellen in een kleur naar keuze. Vervolgens kan men deze dan afwerken met een ladderband of ladderkoord aan een kant naar keuze. Daarnaast kan men kiezen uit diverse soorten koordgewichten. Elektrische uitvoering is ook mogelijk. Bij een elektrische uitvoering is er geen trekkoord of bedieningsstok zichtbaar, wat de jaloezie een moderne uitstraling geeft. Voor het plaatsen van de houten jaloezie op een draaikiepraam of openslaande deur is het mogelijk de jaloezie te voorzien van zijgeleiding. Dit voorkomt dat de jaloezieën gaan klapperen.

prijs voorbeeld houten jaloezie 25 mm lamel Basswood 80 cm breed x 100 cm hoog € 134.00