comfortabel        eigentijds        hygiënisch

Zoals de naam al doet vermoeden, staat Beautifloor voor mooie vloeren die passen in elke woonstijl. Op dit moment bestaat de Beautifloor-collectie uit klik vinyl, PVC Design en laminaat vloeren, aangevuld met goede entreematten, zodat u uw vloer beter kunt beschermen tegen het inlopen van vuil.

Logo-Beautifloor

De laminaat vloeren zijn door hun clickverbinding eenvoudig zelf te leggen. De collectie van Beautifloor heeft in totaal maar liefst 32 aantrekkelijke, en actuele decors. Hierdoor is er altijd een laminaatvloer te vinden die past bij uw persoonlijke woonstijl.

 

De Beautifloor klik vinylvloeren zijn comfortabel, geluid reducerend en zeer geschikt voor mensen met een allergie.
Door de prachtige houtdessins, voorzien van een houtnerf structuur, is het net alsof u een houten parketvloer in uw woning heeft liggen.

De Beautifloor PVC Design vloeren zijn dankzij een combinatie van trendsettende, foto realistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken toonaangevend binnen  dit vloerensegment. Beautifloor PVC Design vloeren zijn uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming- en vloerkoeling systemen

Al deze Beautifloor collecties kunt u in onze winkel bekijken